GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi zabio pet golova Estoniji

Messi zabio pet golova Estoniji
GOLGETER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2022 / 07:30
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Argentinski nogometni majstor Lionel Messi zabio je svih pet golova u pobjedi Argentine 5-0 protiv Estonije u prijateljskom susretu igranom na stadionu El Sadar u Pamploni.

Tek drugi put u karijeri i prvi put u dresu "Gauča" Messi je zabio pet golova na jednoj utakmici.

Prvi pogodak Messi je zabio u osmoj minuti iz jedanaesterca, a drugi u posljednjim trenucima prvog dijela. Napadač francuskog prvaka PSG-a u nastavku je postigao još tri gola (47, 71, 76) za uvjerljivih 5-0.

Do sada je Messi samo jednom zabio pet golova na utakmici i to u ožujku 2012. kada je pomogao Barceloni u pobjedi od 7-1 nad Bayerom Leverkusenom u Ligi prvaka. To je bio i prvi put da je neki igrač postigao pet golova u jednoj utakmici elitnog razreda europskog klupskog nogometa.

Sjajni Argentinacje šest puta u karijeri zabio po četiri gola na susretu, no u dresu Argentine nikada nije zabio više od tri gola. Messi je do sada postigao 86 golova u 162 nastupa za La Albiceleste.

Posljednji igrač koji je zabio pet golova na jednoj utakmici u dresu "Gauča" bio je Jose 'Charra' Moreno 1942. u pobjedi 12-0 protiv Ekvadora u Copa America.

Tagovi: Lionel Messi, Argentina, Estonija, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE