GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi zbog Suareza napao upravu Barcelonu

Messi zbog Suareza napao upravu Barcelonu
NAPAD
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2020 / 13:20
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Jedan ključnih razloga zbog čega je Messi tražio odlazak iz Barce je način na koji su se trener Koeman i uprava Barcelone ponijeli prema Luisu Suarezu.

Ikona Barce, strijelac skoro 200 golova i čovjek koji je šest godina trpao na Camp Nouu izbačen je iz kluba na stražnja vrata.

Suarez i Messi su veliki prijatelji i Argentinac nije mogao oprostiti čelnicima kluba način na koji su se riješili jednog od najboljih napadača modernog doba i velikog prijatelja jednog od najvećih ikad.

Messi se danas emotivnim pismom na Instagramu oprostio od Urugvajca koji ide u Atletico Madrid, a na početku svog pisma nije zaboravio brutalno napasti upravu kluba.

''Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u povijesti kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako potjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje'', napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

''Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u momčadi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji nalikuje legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju.''

Tagovi: Lionel Messi, Luis Suarez, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE