GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mijatović: Modrić dobio ponudu iz SAD-a

Mijatović: Modrić dobio ponudu iz SAD-a
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2023 / 10:27
Autor: SEEbiz
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić već drugu Realovu utakmicu uzastopno odgledao je s klupe. Nama svima vrlo neobično, jer znamo da Modrić nije ozlijeđen. No, očito se situacija u Kraljevskom klubu promijenila na štetu hrvatskog veznjaka

Iako je i sâm bio svjestan da s dolaskom Judea Bellinghama, ali i sa stasanjem Tchouamenija, njegova minutaža u Realovom dresu neće biti ista, Luka Modrić želio je ostati u najvećem klubu na svijetu. Tim prije što je i prošlu sezonu imao jednu od najvažnijih uloga u momčadi.

No, situacija se očito drastično promijenila. Osim što više nije starter (op.a. tek u dvije prvenstvene utakmice krenuo je od 1. minute), u posljednje dvije - nije dobio ni minute.

Jasno, dok se Modrić ne očituje osobno po tom pitanju, odnosno tišti li ga takav status, mi možemo samo nagađati. Odnosno, 'hvatati' se za riječi njemu bliskih ljudi. A jedan od njih je i legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, koji je često znao reći kako je s Modriće, osim dobar susjed, i veliki prijatelj.

A Mijatović je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo otkrio ono o čemu se i kod nas nagađalo krajem kolovoza.

'Da, dobio je ponude iz Sjedinjenih Država, od mnogih momčadi, a posebno od Intera iz Miamija. Već je imao i ponudu iz Saudijske Arabije, ali želio je ostati u Madridu. Čak je i Messi bio zainteresiran za tu mogućnost. U Hrvatskoj se Modrić susreo s Beckhamom, gdje su jeli', dodao je Mijatović.

O tom susretu već se pisalo puno, a i tada smo mogli samo nagađati nagovara li Beckham Luku Modrića da preseli u njegov klub.

Tagovi: Luka Modrić, Predrag Mijatović, Real Madrid, Inter Miami
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE