GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mikkel Hansen zbog stresa iznenada prekinuo karijeru

Mikkel Hansen zbog stresa iznenada prekinuo karijeru
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2023 / 17:44
Autor: SEEbiz
KOPENHAGEN - Danski rukometaš Mikkel Hansen (35), iznenada je prekinuo karijeru i nije poznato hoće li se vraćati na parket, a vijest je potvrdio njegov klub Aalborg na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena na ovaj potez se odlučio nakon što je nedavno osvojio treću svjetsku titulu sa Danskom, ali nije isključena mogućnost da bi se mogao vratiti nakon nekog vremena.

"U dogovoru s užom porodicom, liječnicima i rukometnim klubom iz Aalborga, Mikkel Hansen se danas javio sa simptomima stresa. To dolazi kao reakcija na izuzetno tešku godinu za Mikkela", rekao je direktor Aalborga Jan Larsen, dodavši:

"Bila je to naporna godina za Mikkela, s prvim krvnim ugruškom koji mu se dogodio u proljeće 2022., preseljenjem s porodicom u Dansku poslije deset sjajnih godina vani, kao i ogromnom potražnjom i fokusom na njega tokom cijele jeseni nakon dolaska u Aalborg te na kraju Svjetskim prvenstvom 2023."

Po povratku sa Svjetskog prvenstva pokazalo se da je čaša puna, a zajedno smo napravili jedini pravi izbor, gdje je u potpunosti fokus na tome da Mikkel dobije potrebno vrijeme i stručnu podršku za oporavak. Trenutno nema više informacija o situaciji Mikkela Hansena i molimo medije i druge da daju Hansenu i porodici neophodan mir te da se suzdrže od kontakta s njima", kazao je Larsen.

Sjajni Danac je proživljavao veliku životnu dramu nakon teškog oboljenja prošle godine, a čini se da više nije mogao izdržati i odlučio je da sebi da malo oduška.

Hansen je u karijeri igrao za GOG Handbold, Barcelonu, AG Kobenhavn, PSG i Aalborg, u kojem je od 2022. godine, a u svojoj bogatoj karijeri ima olimpijsko i evropsko zlato te tri svjetska zlata.

Inače, rekordna tri puta je proglašavan za najboljeg rukometaša svijeta.

Tagovi: Mikkel Hansen, stres, Aalborg, Danska
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE