GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan i službeno potvrdio Ibrahimovićev ostanak

Milan i službeno potvrdio Ibrahimovićev ostanak
POTVRDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.08.2020 / 22:07
Autor: SEEbiz / H

MILANO - Talijanski nogometni velikan Milan i službeno je objavio kako švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) ostaje u klub najmanje do 30. lipnja 2021. godine.

Talijanski mediji su tijekom dana objavili kako su Ibrahimović i Milan postigli dogovor, a u ponedjeljak navečer stigla je i službena potvrda sa San Sira.

"AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje da je Zlatan Ibrahimović obnovio ugovor s klubom. Švedski prvak započeo je putovanje s klubom 2010. godine, kada je upisao 85 nastupa i postigao 56 golova tijekom borbe koja je donijela jedan "Scudetto" i jedan Superkup. Ibrahimović se vratio u Milan u siječnju ove godine i značajno je pridonio povratku Milana u Europu, postigavši ??11 golova u 20 utakmica," poručili su iz kluba.

Švedski napadač je prvi put igrao za Milan od 2010. do srpnja 2012. godine, a na San Siro se vratio u siječnju ove godine pomogavši klubu u ostvarenju niza od 13 utakmica bez poraza, što je "crveno-crnima" donijelo šesto mjesto u Serie A i plasman u kvalifikacije Europske lige. Milan se priključuje od 2. kola, a upravo je danas odlučeno da će gostovati kod irskog Shamrock Roversa.

"Konačno je sve sređeno i mogu se vratiti tamo gdje se osjećam kao kod kuće. Sad je vrijeme da se primimo ozbiljnog posla i krenemo. Nisam došao ovdje biti maskota. Ovdje sam da napravimo rezultat i da pomognem momčadi, treneru i klubu da dovedemo Milan tamo gdje pripada", izjavio je Ibrahimović za klupsku televiziju.

Sjajni švedski napadač je tijekom karijere igrao i za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United i LA Galaxy.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE