GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milan želi Danija Olma

Milan želi Danija Olma
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2020 / 19:52
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Talijanski nogometni velikan Milan ovoga bi ljeta mogao pokušati angažirati bivšeg igrača zagrebačkog Dinama Španjolca Danija Olma, koji je u siječnju potpisao za RB Leipzig.

Talijanski mediji navode kako će "Rossoneri" ponovno pokušati angažirati 22-godišnjeg veznjaka kojeg su lovili i u siječnju.

No, Olmo je umjesto u Serie A preselio u Bundesligu. Dinamo je za Španjolca dobio između 18 i 20 milijuna eura, a još desetak će dobiti kroz brojne bonuse. Hrvatskom prvaku pripast će i 20 posto od budućeg transfera, a Leipzig je u Olmov ugovor ugradio klauzulu od 80 milijuna eura.

Olmo je potpisao ugovor na četiri godine, ali na 'Čizmi' vjeruju kako će već nakon šest mjeseci preseliti na San Siru. Navodno, bi u cijelom poslu trebao pomoći njemački stručnjak Ralf Rangnick (61) koji uskoro preuzima kormilo sedmerostrukog prvaka Europe, a u Milan dolazi upravo iz Leipziga gdje je ove sezone bio direktor sporta i razvoja u tom klubu.

Talijanski mediji su se raspisali i o prelasku "talijanskog dragulja" Nicole Zaniola (21) iz Rome u Juventus.

Roma je do sada odbijala razgovore o prodaji mladog veznjaka, međutim financijski problemi u klubu natjerali su vodstvo kluba da razmisle o njegovoj prodaji. Juventus je spreman platiti 50 milijuna eura plus bonusi.

Zaniolo je stigao u Romu 2018. iz Intera koji ima pravo na 20 posto odštete prilikom idućeg transfera.

Momčad za novu sezonu polako slaže i Inter, a jedan od igrača na listi želja Antonija Contea je branič Chelsea Emerson Palmieri.

Inter je ponudio 20 milijuna eura za Brazilca, no "Bluesi" traže 10 milijuna eura više. "Nerazzurri" su spremni platiti 30 milijuna ukoliko uz Emersona na San Siro stigne i napadač Olivier Giroud.

Tagovi: AC Milan, Dani Olmo, RB Leipzig, Nicola Zaniolo, AS Roma, Ralf Rangnick
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE