GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milwaukee pred ispadanjem, Lakersi nadomak drugog kruga

Milwaukee pred ispadanjem, Lakersi nadomak drugog kruga
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2023 / 08:10
Autor: SEEbiz / klix.ba
NEW YORK - Milwaukee Bucksi, ekipa koja je ove sezone bila najbolja u NBA ligi s omjerom od 58 pobjeda i 24 poraza, je pred ispadanjem već u prvom krugu play-offa.

Milwaukee je sinoć izgubio u gostima kod Miamija rezultatom 119:114 i sada gubi rezultatom 3-1 u seriji, te mu trebaju tri pobjede uzastopno za plasman u drugi krug.

Giannis Antetokounmpo je propustio drugi i treći duel zbog bolova u leđima, a sinoć se vratio na parket i ostvario učinak od 26 poena i 13 skokova, no na drugoj strani je Jimmy Butler odigrao utakmicu karijere i ubacio je 56 poena, što je novi rekord Miamija.

Za razliku od Milwaukeeja, Los Angeles Lakersi, koji su se jedva plasirali u play-in, a potom u play-off, su nadomak prolaska u drugi krug i to u duelima protiv drugoplasirane ekipe Zapada, Memphis Grizzliesa.

Lakersi su slavili rezultatom 117:111 nakon produžetka i poveli sa 3-1 u seriji.

LeBron James je odigrao maestralno i susret završio sa 22 poena i nestvarnih 22 skoka, te 7 asistencija. Na drugoj strani Desmond Bane je ubacio 36 poena uz 7 skokova.

Peti susreti u ovim serijama igraju se u Milwaukeeju i Los Angelesu.

Tagovi: Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo, Jimmy Butler, Miami Heat, LeBron James, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
MADRID - Real je još jednom pokazao karakter i u samo dvije minute preokrenuo utakmicu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Nije se predavao i preko Joselua u 88. i 90'+1 zabio dva gola koja su ga odvela u finale, a koje je na rasporedu 1. lipnja u Londonu.
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE