GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić bi mogao ostati još jednu sezonu u Realu

Modrić bi mogao ostati još jednu sezonu u Realu
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.10.2020 / 19:47
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Luka Modrić, barem kako sada “navijaju” mediji, a kako se i nazire iz određenih signala uprave Reala, mogao bi uskoro dobiti poziv na razgovor za produljenje još jedne sezone, dakle do 2022. godine.

Izvori bliski Florentinu Perezu navode da Real želi Modrića posebno tretirati i zbog svega što je učinio za klub u protekloj dekadi, ali i zbog njegove još dojmljive forme. Po tim namjerama, Real bi Modrića želio iduće sezone (2021./22.) još kao mentora nekolicini mlađih vezista i da bude na raspolaganju treneru, a onda da se umirovi i dogovori neku poziciju u klupskoj strukturi.

Dakako, dok se to ne dogodi sve navedeno spada u sferu opcija. Modrić je sa svoje strane iznio da ima jasne vizije. Do sredine prosinca svakako će čekati stav kluba i trenera, a onda želi imati jasnu sliku što mu slijedi od ljeta. Ukoliko Real ne ponudi novi ugovor, od siječnja će biti slobodan dogovoriti neku novu destinaciju.

Ponudi li Real produženje, onda će slijedom razgovora s čelnicima i trenerom procijeniti kakav bi mu bio status. Modrić je istakao i u nedavnim intervjuima za španjolske medije da ne želi biti zaslužnik koji će u kadru biti radi broja te da ništa neće pomutiti njegov odličan odnos s Realom ako ga oni više ne vide u svojim planovima.

Ključno je da Modrić smatra da je još u fizičkoj moći da može odigrati dvije sezone na ovim razinama, s doziranjem nastupa (rotacije) te da se želi ozbiljno natjecati. Što znači da u opciji Realove drugačije ideje, Modrić i s ponudom za produženje ipak izabere neku drugu destinaciju. Do siječnja će njegova bliža perspektiva (2021./22.), a posljedično i hodogram finiša karijere, biti posve jasni.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Sergio Ramos, Florentino Perez
PROČITAJ I OVO
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE