GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić dogovorio produžetak ugovora s Realom

Modrić dogovorio produžetak ugovora s Realom
DOGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 07:22
Autor: SEEbiz
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, napokon je dogovorio nastavak suradnje s madridskim Realom, što mu je i bila jedina želja.

Putovi Real Madrida i 35-godišnjeg Luke Modrića nastavit će se još barem jednu sezonu. Obje su strane pristale na produženje ugovora, a prema kojem hrvatski nogometaš ostaje u Realu do 2022. godine.

Kako tvrdi španjolski AS, svi detalji su dogovoreni, a nedostaje samo službena objava.

Unatoč odličnim rezultatima, Zinedine Zidane upozorio je na veliki problem koji ima u Realu; a onda je Modriću i igračima priuštio trening kakav još nisu imali
Sjajne izvedbe koje je Modrić prezentirao (i) ove godine, uvjerile su čelnike kluba da s njime produže suradnju. A važnu stavku pri tom dogovoru bio je i Modrićev pristanak na smanjenje ugovora. Navodno će Modrić, umjesto dosadašnjih 11, imati plaću od devet milijuna eura, čime je pokazao koliko je svjestan teške financijske situacije u kojoj se klub nalazi.

Recimo, Sergio Ramos, na smanjenje ugovora nije želio pristati.

Ovim produženjem ugovora, Modrić će odigrati desetu sezonu u Madridu. Na Santiago Bernabéuu bit će najmanje do svoje 36. godine. Od dolaska 2012. godine iz Tottenhama (za njega su platili 35 milijuna eura) dobrim je nogometom stekao naklonost Real Madrida.

Ukupno ima 383 utakmice u bijelom dresu, a u njima je postigao 26 golova i upisao 61 asistenciju. Osvojio je četiri Lige prvaka, dvije La Lige, Kup kralja i četiri naslova svjetskog klupskog prvaka. Pojedinačno, njegov je nastup visoko cijenjen, o čemu svjedoče nagrade za najboljeg igrača 2018. godine, između ostalog i osvojene Zlatne lopte, nakon što je bio europski prvak s Realom i svjetski viceprvak s Hrvatskom.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Sergio Ramos, Florentino Perez
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE