GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić pristao na smanjenje plaće

Modrić pristao na smanjenje plaće
NOVI UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2020 / 11:06
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Real će uskoro objaviti da je dogovorio ostanak Luke Modrića u klubu do lipnja 2022. godine.

U Madridu su strahovali od toga kako će 35-godišnji Modrić podnijeti ovu sezonu, ali je kapetan hrvatske reprezentacije i dalje jedan od ključnih igrača momčadi pa su mu odlučili produljiti ugovor.

"Uvjeti su dogovoreni i uskoro će Modrić potpisati ugovor. Pristao je na smanjenje plaće kako bi se klub prilagodio teškim vremenima koja vladaju u svjetskom nogometu", piše madridski AS.

Modrić prema aktualnom ugovoru zarađuje oko 10 milijuna eura po sezoni, a nagađa se da će u sljedećoj sezoni zaraditi dva milijuna manje. U klubu, piše AS, posebno cijene to što je Modrić odmah pristao na smanjenje plaće te što nije zahtijevao dvogodišnji ugovor kao što traže ostali Realovi veterani.

Prošle sezone trener Zinedine Zidane štedio je Modrića i dao mu samo 2600 minuta. I ove sezone je imao sličan plan, ali je zbog lošijih igara momčadi morao povećati minutažu hrvatskom veznjaku, koji je dosad odigrao 1410 minuta.

"Posljednjih deset utakmica prije lakše ozljede počeo je u prvih 11, uopće se nije vidio umor na njemu. Bio je briljantan u najvažnijim utakmicama protiv Borussije i Atletica. Realov plan je da Modrić još jednu sezonu bude mentor Martinu Odegaardu, nogometašu sličnog profila koji bi trebao naslijediti Hrvata u Realu", piše AS.

Modrić je u Realu od 2012. godine i novi ugovor znači da će u Madridu provesti najmanje desetljeće.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Marca, Florentino Perez, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE