GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić sutra dobiva jedno od najvećih priznanja u karijeri

Modrić sutra dobiva jedno od najvećih priznanja u karijeri
ZASLUŽENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.05.2022 / 10:40
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Luka Modrić igra sjajnu sezonu u Real Madridu. Hrvatski kapetan u 36. godini i dalje je jedan od najboljih svjetskih nogometaša, a ove sezone s Realom je osvojio La Ligu te izveo niz nevjerojatnih preokreta u Ligi prvaka.

Modrić je neizostavan član udarne Realove postave i jedan od vođa momčadi uz Karima Benzemu.

Real će 28. svibnja u Parizu igrati finale Lige prvaka protiv Liverpoola s Modrićem kao jednim od najvažnijih igrača na terenu. Modrić bi uskoro trebao produljiti ugovor na godinu dana i nema sumnje da je hrvatski veznjak već sada jedna od najvećih legendi Reala svih vremena.

Iz tih razloga Modrić će sutra primiti važnu nagradu. Riječ je o nagradi Marca Leyenda (Marcina legenda), koju španjolska Marca dodjeljuje najboljim sportskim profesionalcima u povijesti. Od njenog osnutka 1997. godine preko 40 sportaša dobilo je ovu značajnu nagradu. Prvi dobitnik bio je košarkaš Michael Jordan 1997. godine.

Pele, Gari Kasparov, Nadia Comaneci, Pete Sampras, Diego Armando Maradona, Carl Lewis, Sergej Bubka, Roger Federer, Zinedine Zidane, Ronaldo, Novak Đoković i Cristiano Ronaldo samo su neka od imena kojima je ova nagrada pripala.

Modrić će s delegacijom Reala otići po zasluženu nagradu. Posljednji osvajač ove nagrade je Cristiano Ronaldo, koji je trijumfirao 29. srpnja 2019. Ovdje možete pogledati cijeli popis osvajača Marcinog priznanja.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Marca, nagrada Marca Leyenda, Michael Jordan
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE