GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Monaco želi Brozovića, ali...

Monaco želi Brozovića, ali...
NUDE PREMALO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2020 / 08:33
Autor: SEEbiz / tportal
MONTE CARLO - Niko Kovač preuzeo je klupu Monaca i odmah se bacio u potragu za pojačanjima, a sada se piše da bivši hrvatski izbornik u svojoj svlačionici želi Marcela Brozovića.

Kovač iznimno cijeni kvalitete Interovog veznjaka, a najbolje je to pokazao u prošlosti kada ga je kao izbornik hrvatske nacionalne selekcije kao mladog reprezentativca pozvao u seniorski sastavi i dao mu važnu ulogu. Brozović je tada bio veliki dobitnik, a Kovačevo povjerenje je opravdao te sljedećih godina postao nezamjenjiv u veznom redu.

Hrvatski stručnjak sada je preuzeo trenersku funkciju u Monacu i nije dugo trebalo da ga se opet poveže s Brozovićem. Pojedini španjolski mediji raspisali su se kako bi klub iz Kneževine doveo našeg igrača, ali iznos za odštetu je u najmanju ruku smiješan – 22 milijuna eura.

Francuzi mogu zaboraviti da će za taj novac kupiti neumornu radilicu na sredini terena, Brozović je prema transfermarktu procijenjen na 48 milijuna eura, a prije pandemije vrednovalo ga se čak 60 milijuna eura.

U Interu bi ga se rado rješili (ugovor istječe u ljeto 2022.), iako je Broz jako važan u redovima talijanskog velikana, njegovi incidenti izvan travnjaka razljutili su čelnike kluba. Podsjećamo, 27-godišnji veznjak u posljednje vrijeme punio je naslovnice medija, jer je izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a ludovao je i u bolnici, jer osoblje nije pristalo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja.

Kovač je očigledno uvjeren kako bi sigurno znao primiriti Brozovića, ali 22 milijuna eura? Premalo je to, premalo, pogotovo ako se zna da su za hrvatskog veznjaka zanimanje pokazali Bayern i Liverpool.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Monaco, Niko Kovač, Liverpool, Bayern, Inter
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE