GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Monaco želi Brozovića, ali...

Monaco želi Brozovića, ali...
NUDE PREMALO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2020 / 08:33
Autor: SEEbiz / tportal
MONTE CARLO - Niko Kovač preuzeo je klupu Monaca i odmah se bacio u potragu za pojačanjima, a sada se piše da bivši hrvatski izbornik u svojoj svlačionici želi Marcela Brozovića.

Kovač iznimno cijeni kvalitete Interovog veznjaka, a najbolje je to pokazao u prošlosti kada ga je kao izbornik hrvatske nacionalne selekcije kao mladog reprezentativca pozvao u seniorski sastavi i dao mu važnu ulogu. Brozović je tada bio veliki dobitnik, a Kovačevo povjerenje je opravdao te sljedećih godina postao nezamjenjiv u veznom redu.

Hrvatski stručnjak sada je preuzeo trenersku funkciju u Monacu i nije dugo trebalo da ga se opet poveže s Brozovićem. Pojedini španjolski mediji raspisali su se kako bi klub iz Kneževine doveo našeg igrača, ali iznos za odštetu je u najmanju ruku smiješan – 22 milijuna eura.

Francuzi mogu zaboraviti da će za taj novac kupiti neumornu radilicu na sredini terena, Brozović je prema transfermarktu procijenjen na 48 milijuna eura, a prije pandemije vrednovalo ga se čak 60 milijuna eura.

U Interu bi ga se rado rješili (ugovor istječe u ljeto 2022.), iako je Broz jako važan u redovima talijanskog velikana, njegovi incidenti izvan travnjaka razljutili su čelnike kluba. Podsjećamo, 27-godišnji veznjak u posljednje vrijeme punio je naslovnice medija, jer je izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a ludovao je i u bolnici, jer osoblje nije pristalo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja.

Kovač je očigledno uvjeren kako bi sigurno znao primiriti Brozovića, ali 22 milijuna eura? Premalo je to, premalo, pogotovo ako se zna da su za hrvatskog veznjaka zanimanje pokazali Bayern i Liverpool.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Monaco, Niko Kovač, Liverpool, Bayern, Inter
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE