GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Moro odlazi u moskovski Dinamo

Moro odlazi u moskovski Dinamo
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2020 / 08:37
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Sve je, zapravo, počelo još za vikend, kad je u Maksimiru odbijena ponuda kijevskog Dynama za Nikolu Moru od sedam milijuna eura.

Dinamo ju je načelno čak i prihvatio, Moro se nećkao, nije baš htio u Kijev, ali očito je takva odluka imala pozadinu i u najavi koja je vrlo brzo stigla iz Moskve, kad se u igru ubacio još jedan Dinamo.

I onda, u utorak, već od jutra, priča se brzo proširila, stigla je ponuda iz Moskve za Moru, svi su pričali kako Moro odlazi, kako je to gotova stvar, da Moro postaje “Car Nikolaj”. I ostali relevantni izvori sa svih strana potvrdili su da je transfer jako blizu, da su Moskovljani ponudili 10 milijuna eura, a da je Dinamov veznjak dogovorio svoju plaću, koja je viša i od one u Kijevu pa sad sigurno neće odbiti odlazak.

Međutim, Nikola Moro u utorak ujutro normalno je trenirao, odradio sve obveze s momčadi, dok smo pisali ovaj tekst bio je s ostalima na dnevnom odmoru i pripremao se za poslijepodnevni trening. I, iako je, pretpostavljamo, tijekom dana barem 100 puta dobio pitanje: “Je li istina, ideš?”. Neki su već i čestitali, a on se ponašao kao da je normalan radni dan i kao da će ostati u Maksimiru.

Očito, načelno je sve dogovoreno, ali čini se da postoje još neki detalji koji su spriječili klub(ove) da već u utorak poslijepodne objave da je sve gotovo i službeno i da Moro odleti za Moskvu. Iako vrag često zna spavati u detalju, ako je Moro dogovorio svoju plaću, a Dinamo zadovoljan iznosom ponude, bilo bi iznenađenje da posao u zadnji tren propadne. No, kao što znamo, dok nema potpisa, uvijek postoji “ali”...

Uglavnom, Morin transfer od 10 milijuna eura bio bi odličan posao za Modre. Ne zato što Moro potencijalno ne vrijedi više i da bi za njega mogli u budućnosti dobiti i veću svotu, već što u ovim čudnim životnim i nogometnim okolnostima to jest svota koju nije lako dosegnuti. Nema puno igrača, pogotovo ne ih klubova Dinamova ranga koji su otišli za toliku svotu.

Tagovi: Nikola Moro, Dinamo, Dinamo Moskva, Dinamo Kijev
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE