GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho o presudi Mamiću: To nikad nisam doživio

Mourinho o presudi Mamiću: To nikad nisam doživio
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.03.2021 / 15:04
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Jose Mourinho, trener Tottenhama, održao je press-konferenciju uoči sutrašnje uzvratne utakmice protiv Dinama. Londonski klub će braniti prednost od 2:0. Dinamo je također održao presicu ranije tijekom dana na kojoj su se novinarima obratili novi trener Damir Krznar i Mislav Oršić.

Ono što je najviše zanimalo novinare je komentar na Zorana Mamića i pravomoćnu presudu nakon koje je podnio ostavku.

"Ne bih to previše komentirao. Jako je neobična situacija, mislim da ju nikad nisam doživio. Ali što je tu je. Radi se o istim igračima, a momčad preuzima pomoćni trener. Mislim da ćemo gledati isti Dinamo kao u prvoj utakmici. Mamićev asistent sigurno s njim dijeli filozofiju", rekao je Mourinho.

Portugalski trener se osvrnuo na izostanke.

"Hojbjerg je suspendiran, a Son ozlijeđen. Rondon nije prijavljen za Europa ligu. Svi osim njih su na raspolaganju, Lo Celso je počeo trenirati", započeo je Mourinho.

Upitali su ga i o tome koliko je ozbiljna ozljeda Sona koji se povrijedio tijekom vikenda i utakmice protiv Arsenala. "Zbilja ne znam kad će se vratiti, ali za sutra ga sigurno nema. Ako je igrač ozlijeđen, nije bitno radi li se o prijateljskoj ili službenoj utakmici. Južna Koreja uskoro ima utakmicu, ali ako im dokažemo da je ozlijeđen, oni ništa tu ne mogu napraviti. Ako ne može igrati za klub, ne može ni za reprezentaciju", dodao je Portugalac.

Najavio je i kako će Kane igrati: "Da, Harry će igrati. Dvoboj je još uvijek otvoren i bitno nam je da je on tu i računam na njega."

Mourinho je odbio s novinarima razgovarati o utakmici s Arsenalom.

"Neću s vama pričati o tome jer moramo analizirati gdje smo griješili. Uoči ključne utakmice to bi bilo otkrivanje informacija koje ne želim podijeliti. Rekao sam već nakon utakmice da nismo igrali dobro i to je lako primijetiti. Od prve minute nismo bili pravi, a u drugom dijelu su stigle i loše sudačke odluke. Michael je dobar sudac, ali ja baš nemam sreće s njim. Svejedno, nemam ništa protiv njega, ako mi bude sudac i na idućoj utakmici, to je u redu", rekao je Mourinho.

Utakmica se igra od 18:55.

Tagovi: Jose Mourinho, Zoran Mamić, Dinamo, Tottenham, Damir Krznar
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE