GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho ponovno želi hrvatskog reprezentativca

Mourinho ponovno želi hrvatskog reprezentativca
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2021 / 21:25
Autor: SEEbiz / tportal
RIM - Jose Mourinho je nedavno sjeo na klupu talijanskog prvoligaša Rome i sada slaže ekipu za nadolazeću sezonu u kojoj ima velike ambicije. Visoko na popisu njegovih želja se našao i Ivan Perišić kojeg je Portugalac već htio dovesti kao trener Manchester Uniteda, ali tada se nije uspio s Interom dogovoriti oko cijene.

Prema pisanju La Repubblice Mourinho ponovno kreće po hrvatskog reprezentativca. Perišić je prošle sezone imao veliku ulogu u Interu kod Antonija Contea, a i sada ga u Interu želi novi trener Simone Intaghi, no neće sve ovisiti o njemu. Perišić s Nerazzurrima ima ugovor još godinu dana i Inter ga mora prodati ako nešto želi zaraditi na njemu ili mu ponuditi novi ugovor, piše tportal.

Drugi problem je to što Hrvat ima veliku plaću, a Inter mora početi štedjeti jer je klub u velikoj krizi. Inter je ranije prodao Achrafa Hakimija PSG-u za 60 milijuna eura, a kao njegovu zamjenu želi dovesti Alessandra Florenzija iz Rome, a tu bi u cijeli posao mogao ući Perišić. La Repubblica smatra da će Perišić u Romu, a Florenzi u Inter u velikoj razmjeni talijanskih rivala.

Tako bi Perišić mogao postati novi Hrvat u Romi nakon što je Mourinho otpisao 24-godišnjeg Antu Ćorića u velikom čiščenju svlačionice koje je napravio odmah po dolasku u klub. Portugalac je i inače poznat po velikim kadrovskim promjenama nakon dolaska u novi klub, a tako je počeo i svoju karijeru u Romi.

Tagovi: Jose Mourinho, Ivan Perišić, AS Roma, Manchester United, Inter
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE