GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho ponovno želi Perišića

Mourinho ponovno želi Perišića
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2021 / 09:26
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Calciomercato je jučer objavio kako je Ivan Perišić velika želja Josea Mourinha i Tottenham Hotspura te da bi već ovog siječnja mogao biti prodan u London za 11 milijuna funti.

Hrvatski krilni napadač nakon povratka iz Bayerna koji ga je odbio otkupiti nije se uspio nametnuti ni u talijanskom velikanu i već neko vrijeme jasno je da će u ozbiljnim planovima nekog trenera biti tek nakon transfera.

Na njegovu sreću, talijanski mediji naveliko pišu o tome da za njega postoji interes brojnih kluba, a najozbiljniji se pokazao Tottenham Hotspur.

Navodno su Englezi već krenuli u pregovore oko Perišića jer znaju da Inter umjesto njega želi dovesti Emersona Palmierija iz Chelseaja. Sukladno tome, Tottenham se nada da bi Perišića mogao dobiti po sniženoj cijeni od samo 11 milijuna funti.

Navodno bi Perišić tražio plaću od oko 70 tisuća funti tjedno što je Tottenham spreman platiti pa engleski mediji sve ozbiljnije pišu kako bi do ovog posla moglo doći već u siječnju.

Josea Mourinha s Perišićem se povezivalo i prije nego što je preuzeo Tottenham, još dok je bio trener Manchester Uniteda.

"Laskalo mi je divljenje Josea Mourinha, to je potvrda napornog rada i dobrih igara. Kad vas takav trener hvali - menadžer kluba kakav je Manchester United - teško je ne misliti o ponudi. Drago mi je što o meni ima visoko mišljenje, takve me stvari motiviraju na naporan rad i treninge kako bih postigao što je moguće više", rekao je tada Perišić.

Perišića je Inter doveo 2015. godine za 16 milijuna eura. Manchester je dvije godine kasnije talijanskom klubu navodno nudio više od 50 milijuna eura.

Tagovi: Jose Mourinho, Ivan Perišić, Inter, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE