GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho poručuje Guardioli i Kloppu: Za nas niste plakali

Mourinho poručuje Guardioli i Kloppu: Za nas niste plakali
PECKANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2020 / 10:58
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Menadžer Tottenhama Jose Mourinho poslao je poruku Jurgenu Kloppu i Pepu Guardioli koji su najglasniji zbog jako napornog ritma utakmica ove sezone.

Podsjetimo, zbog zgusnutog kalendara koji jako diktiraju pandemija koronavirusa i TV kuće, engleski klubovi igraju praktički svaka tri dana još od kolovoza. Klopp je u zadnje vrijeme postao najglasniji oko takvog problema, redovno nakon utakmica proziva TV kuće zbog pohlepe za novcem i traži da se vrati pravilo od pet izmjena. Pep Guardiola se složio s njemačkim kolegom.

Ipak, Jose Mourinho ističe kako Klopp i Guardiola nisu bili tako glasni kada je njegov Tottenham igrao osam utakmica u 18 dana na startu ove sezone.

"U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednom tjednu, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili potporu zbog nas. Sada su moji kolege vrlo glasni oko ovog problema", rekao je Mourinho prije derbija s Arsenalom ovog vikenda.

Tottenham u derbi protiv Arsenala ulazi u sjajnoj poziciji s 21 bodom iz 10. kola. Drži vrh tablice i to mu daje sigurnost, tvrdi Mourinho.

"Sada smo u jako dobroj poziciji pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove i nije samo da idemo na pobjedu kako bi naši navijači dobili dobar osjećaj kao prošle sezone. Na kraju sezone smo igrali protiv Arsenala i to je bila jedina motivacija jer nismo imali puno bodova. Ne treba zaboraviti kako povijesna rivalstva poput ovog imaju veliki utjecaj na navijače", rekao je Mourinho na presici prije utakmice.

Tottenham dočekuje Arsenal u nedjelju od 17:30.

Tagovi: Jose Mourinho, Pep Guardiola, Jurgen Klopp, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE