GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho stao u obranu Slavena Bilića

Mourinho stao u obranu Slavena Bilića
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2020 / 08:31
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Pitanje je koliko će još dugo čelnici West Bromwich Albiona imati strpljenja. Istina, nisu učinili gotovo ništa kako bi pojačali momčad i omogućili Slavenu Biliću da barem donekle bude konkurentan u povratničkoj sezoni u Premiership, ali...

WBA u prvih osam kola ima pet poraza i tri remija, nakon što je u nedjelju izgubio od favoriziranog Tottenhama 1:0 ponovno su krenule priče o mogućem otkazu za trenera Slavena Bilića.

'U ovom trenutku dajem sve od sebe i naporno radim da klub bude uspješan. Nisam zabrinut oko tog pitanja, besmisleno ga je uopće postavljati. Ja o tome niti ne razmišljam', kazao je Bilić nakon što su ga upitali je li ga strah otkaza.

Od Tottenhama je nesretno izgubio, Harry Kane zabio je za pobjedu 'spursa' u 88. minuti utakmice.

'Da, u svlačionici je vladalo veliko razočaranje', priznao je Bilić nakon utakmice te otkrio kako je pokušao ohrabriti svoje igrače:

'Reakao sam im: 'Da, možete biti razočarani, ali ova utakmica nam je pokazala sve i ova igra mora postati standard. Ako nastavimo ovako, onda ćemo imati pravu šansu ostvariti svoj glavni cilj, a to je ostanak u ligi.' Iskreno, ne gubim nadu, imamo šanse biti konkurentni, a to ne kažem samo na temelju ove utakmice s Tottenhamom nego općenito', zaključio je Slaven Bilić.

U obranu našeg trenera stao je i legendarni Jose Mourinho. Zna Portugalac jako dobro pod kakvim je pritiskom Bilić i koliko je uopće imao sreće da ga minimalno pobijedi.

'Nogometaši West Broma su pokazali koliko stoje uz svog trenera Slavena Bilića. Način na koji su igrali i kako su se borili sve govori. Želim im sve najbolje i vjerujem da će ih Slaven dovesti na mjesto na kojem žele biti', poručio je Mourinho nakon utakmice.

No, pitanje je koliko će čelnici WBA imati strpljenja. Sada je reprezentativna stanka, a potom West Brom mora u goste uzdrmanom Manchester Unitedu (21.11.). Nakon toga dolaze možda i odlučujuće utakmice za budućnost Slavena Bilića na klupi jer dvije u nizu WBA igra na svom terenu. Prvo 28.11. stiže izravni konkurent za ispadanje Sheffield United, a 5.12. gostuje na početku sezone izuzetno razigrani Crystal Palace.

Realno, engleski mediji tvrde kako Bilića može spasiti samo pobjeda protiv Sheffielda, ako u međuvremenu ne dobije otkaz...

Tagovi: Jose Mourinho, Slaven Bilić, West Bromwich Albion, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE