GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho želi hrvatskog reprezentativca

Mourinho želi hrvatskog reprezentativca
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2022 / 12:06
Autor: SEEbiz / H
RIM - Roma i Jose Mourinho traže pojačanja, a potraga ih je dovela do hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića.

Informacija je to kojom raspolaže velik broj talijanskih medija, ali i specijalist za transfere Gianluca Di Marzio.

Di Marzio je tako u kasnim satima utorka objavio kako su Rimljani već održali sastanak s predstavnicima Atalante oko Pašalića, Alekseja Mirančuka i Carlesa Pereza.

Dio talijanskih medija navodi da je priča s Vatrenim pomalo neočekivana, ali i da će njegovo dovođenje za Romu biti jako teška misija.

Mario, naime, ima ugovor koji ga s Atalantom veže još tri godine, a Gian Piero Gasperini u njemu vidi igrača kojeg se ne želi samo tako riješiti.

Sportitalia navodi da se Roma već nekoliko tjedana raspituje o hrvatskom veznjaku koji je prošle sezone u klupskom dresu upisao 13 golova i sedam asistencija kroz svojih 37 nastupa u Serie A.

Pašalićeva trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 28 milijuna eura, što ga čini četvrtim najskupljim Vatrenim iza Matea Kovačića (42 milijuna eura), Marcela Brozovića (40 milijuna eura) i Joška Gvardiola (35 milijuna eura).

Tagovi: Jose Mourinho, AS Roma, Gianluca Di Marzio, Mario Pašalić, Atalanta
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE