GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Moyes: Dinamo je europski iskusniji od West Hama

Moyes: Dinamo je europski iskusniji od West Hama
ISKUSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.09.2021 / 21:54
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nogometaši West Hama obavljaju posljednje pripreme prije gostovanja na maksimirskom stadionu (četvrtak, 18:45 sati) i ogleda protiv hrvatskog prvaka Dinama.

Na službenoj konferenciji za novinare trener West Hama David Moyes imao je puno lijepih riječi za suparnika koji im stoji na putu, na startu skupine H Europske lige.

„Dinamo ima puno više iskustva od nas u Europi. Mi smo relativno novi u ovom natjecanju i ne znamo što nas točno očekuje. Ulazak u skupinu je za nas uspjeh, ali želimo ostati u Europi što duže. Želimo u Europi biti i nakon Božića“, rekao je Moyes.

West Ham je dobro otvorio sezonu u Premier ligi gdje je nakon četiri kola bez poraza. U Zagreb je došao s dvije pobjede i dva remija iz svog jakog domaćeg okruženja. No, unatoč tome Moyes se ne vidi favoritom protiv Dinama.

„Dobro znamo za Dinamove rezultate i njegovu povijest. Sjećamo se, naravno, kako je prošle sezone Dinamo u ovom natjecanju pobijedio i izbacio Tottenham. To je bilo impresivno i zato smo oprezni“.

U Moyesovu momčad je nedavno došao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić za kojeg trener West Hama ima samo riječi hvale.

„Njegov je pristup sjajan. Pratili smo ga puno dok je igrao za CSKA, a potom i na Europskom prvenstvu. Vlašić se još uvijek razvija, ali već sada na terenu izgleda i igra kao iskusan nogometaš. Još mu treba određeno vrijeme da se prilagodi, ali znamo što je sve u stanju napraviti u igri prema naprijed. Iskreno, ja sam impresioniran s onim što sam vidio od njega.

Igrač Mark Noble je kratko izjavio što očekuje od utakmice, ali i navijača West Hama.

„Ove sezone još uvijek nismo izgubili te smo u Zagreb došli pobijediti. Radujemo se što će biti puno navijača i očekujemo odličnu atmosferu. Našim navijačima je ovo godišnji odmor, lijepo putovanje, ovdje je predivno vrijeme“.

Tagovi: David Moyes, Dinamo, West Ham
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE