GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mulaomerović novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije

Mulaomerović novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.01.2022 / 12:30
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Tijekom proteklog vikenda je održana elektronička sjednica Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza na kojoj je Damir Mulaomerović imenovan za izbornika Muške seniorske reprezentacije, javlja službena stranica HKS-a.

Prošlog su tjedna g. Veljko Mršić i Hrvatski košarkaški savez sporazumno prekinuli suradnju, a g. Damir Mulaomerović bio je dio stručnog stožera reprezentacije te usko surađivao sa sada već bivšim izbornikom.

Novoizabrani izbornik je bivši hrvatski reprezentativac i bivši izbornik reprezentacija Bosne i Hercegovine i Kosova, a hrvatskoj se reprezentaciji pridružio u svojstvu pomoćnog trenera u veljači 2020., uoči prvog kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

U svojem podužem košarkaškom životopisu ima osvojenu Euroligu u sezoni 2001/02 s Panathinaikosom, igrao je i u PAOK-u, Olympiacosu, Bologni, Efes Pilsenu, Real Madridu. Iz tuzlanske Slobode je devedesetih došao u Cibonu i strelovito uzletio dalje, završivši igračku karijeru ponovno u jednom zagrebačkom klubu: KK Zagrebu. Trenersku je karijeru započeo slično kao i igračku: najprije se okušao u Slobodi pa zatim u Ciboni. Danas je trener Cedevite Junior.

Povodom imenovanja Damira Mulaomerovića za izbornika hrvatske reprezentacije, u utorak, 25. siječnja, održat će se konferencija za medije.

Tagovi: Damir Mulaomerović, Veljko Mršić, Hrvatski košarkaški savez, hrvatska košarkaška reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE