GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mundo Deportivo: Barcelona nudi 75 milijuna eura za Olma

Mundo Deportivo: Barcelona nudi 75 milijuna eura za Olma
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.08.2021 / 19:34
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Mundo Deportivo je nekoliko sati prije završetka ljetnog prijelaznog roka objavio da je Barcelona krenula po Danija Olma.

List koji gotovo isključivo prati Barcelonu tvrdi da je klub jutros Leipzigu ponudio 75 milijuna eura za Danija Olma. Španjolac navodno želi doći u Barcelonu te je dogovorio sve uvjete, ali Leipzig ga ne želi samo tako pustiti.

"Barcelona bi Olma uzela na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa njegova ugovora sljedećeg ljeta kako bi do tad sredila knjige za financijski fair play. No, Nijemci žele novac odmah i ne zanima ih posudba. Barcelona to može ostvariti jedino ako do kraja današnjeg dana proda Antoinea Griezmanna nazad u Atletico, na čemu se radi. Francuz bi se radio vratio u Atletico", piše Mundo pozivajući se na izvore unutar kluba.

Dani Olmo je u Leipzig stigao prošle godine iz Dinama za ukupno 22 milijuna eura s bonusima te je u međuvremenu postao jedan od glavnih igrača španjolske reprezentacije. Kad bi se njegov transfer zaista realizirao Dinamu bi pripalo 20 posto od razlike između Olmova transfera iz Dinama u Leipzig te Leipziga u Dinamo odnosno, u ovom slučaju, 20 posto od 53 milijuna eura, što bi iznosilo oko 10.5 milijuna eura.

Glasine o Olmovu transferu u Barcelonu je na Twitchu komentirao i Fabrizio Romano čim je Mundo objavio tu vijest.

"Ne, nema nikakve šanse da Olmo ovog ljeta ode iz Leipziga. Nijemci ga ne žele prodati i on ostaje u Njemačkoj", rekao je Romano u prijenosu uživo.

Tagovi: Mundo Deportivo, Barcelona, Dinamo, Fabrizio Romano, Dani Olmo
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE