GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nagrada za MVP-ja All Star utakmice bit će nazvana po Kobeu Bryantu

  Nagrada za MVP-ja All Star utakmice bit će nazvana po Kobeu Bryantu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.02.2020 / 09:10
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Nagrada za najkorisnijeg igrača All-Star utakmice od ove godine će nositi ime tragično poginulog košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta, objavio je u subotu NBA povjerenik Adam Silver.

"Kobe Bryant je sinonim All-Star NBA i utjelovljuje duh tog svjetskog slavlja našeg sporta", kazao je Silver. "On je uvijek koristio priliku da se mjeri s najboljima i da igra na najvišoj razini za milijune navijača diljem svijeta". Bryant je poginuo 26. siječnja u padu helikoptera nedaleko Los Angelesa zajedno sa 13-godišnjom kćerkom Giannom i još sedam osoba.  

Ovogodišnje izdanje All Star utakmice je potpuno posvećeno Bryantu koji je imao čast 18 puta biti biran u najbolju momčad NBA. 

Svi igrači momčadi kojoj je kapetan LeBron James nosit će na dresu broj 2 koji je nosila 13-godišnja Gianna Bryant.

Druga momčad čiji je kapetan Giannis Antetokounmpo nosit će na dresu broj 24, broj kojeg je Kobe Bryant nosio zadnjih deset sezona svoje karijere.

Deset igrača u prvim postavama istoka i Zapada izabrani su nakon glasovanja navijača (50 posto), igrača (25 posto) i novinara (25 posto). Četrnaest zamjena su izabrali treneri 30 momčadi NBA.

Nagrada za najboljeg igrača All-Star utakmice dodjeljuje se nakon glasovanja igrača ovog turnira. Kobe Bryant ju je osvajao četiri puta tijekom karijere.

Tagovi: All Star utakmica, Kobe Bryant, Adam Silver, NBA liga, LeBron James
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE