GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Najveća NBA razmjena igrača u posljednjih 20 godina

Najveća NBA razmjena igrača u posljednjih 20 godina
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2020 / 08:37
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Houston, Atlanta, Denver i Minnesota u noći s utorka na srijedu dogovorili su veliku razmjenu igrača.

Ova četiri kluba razmijenila su čak 12 igrača, čime je ova razmjena igrača postala najveća još od 2000. godine i tradea Patricka Ewinga u Seattle.

Atlanta dobiva Clinta Capelu i Nenea iz Houstona, Houston će dobiti Minnesotine Roberta Covingtona i Jordana Bella te izbor druge runde na draftu. U Minnesotu idu Evan Turner (Atlanta), Malik Beasley, Juancho Hernangomez i Jarred Vanderbilt (svi Denver) te Atlantin izbor prve runde na draftu. U Denveru su završili Houstonov Gerald Green i izbor prve runde na draftu te trojac iz Minnesote Noah Vonleh, Shabazz Napier i Keita Bates-Diop.

Najveća imena u razmjeni su Capela i Covington. Houston se odrekao startnog centra Capele, a pojačao ključnu poziciju dovođenjem Covingtona koji ove sezone postiže 12,8 poena uz šest skokova. Capela će u sljedeće tri godine zaraditi više od 50 milijuna eura, a postizao je 13,9 poena uz 13,8 skokova.

Tagovi: Houston Rockets, Nene Hilario, Robert Covington, Jordan Bell, Malik Beasley, Juancho Hernangomez
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE