GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napokon dobre vijesti o Michaelu Schumacheru

Napokon dobre vijesti o Michaelu Schumacheru
NOVI DETALJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.11.2020 / 17:49
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LONDON - Posljednja izjava FIA-inog predsjednika Jeana Todta o Michaelu Schumacheru glasno je odjeknula.

Naime, one su dosad najveća indikacija da je sedmerostruki svjetski prvak u svjesnom stanju nakon teške skijaške nesreće koju je pretrpio 2013. godine.

Ikona Formule 1 pretpjela je tešku ozljedu glave na skijanju u francuskim Alpama, zbog čega je neko vrijeme bio u umjetnoj komi, a njegovo precizno zdravstveno stanje otad zna samo obitelj.

Todt, inače veliki prijatelj Schumachera, jedan je od rijetkih koji ga redovito posjećuje.

"Naravno da Michael prati Micka. Mick će od sljedeće godine vjerojatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bi oduševljeni imati novog Schumachera na najvišoj razini utrkivanja", rekao je Todt za francuski RTL, upitan prati li Michael svog sina na televiziji.

Todtove izjave su šture i obavijene velom tajne iz poštovanja prema Schumacheru i privatnosti, kako njega samoga, tako i njegove obitelji.

Upitan konkretno za Michaelovo zdravlje, Todt je rekao.

"To je pitanje na koje ću uvijek biti ekstremno rezerviran. Vidim Michaela jako često, jednom ili dva puta mjesečno. Aa moj će odgovor uvijek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mjetsu. Možemo samo poželjeti i njemu i obitelji da stvari budu bolje", objasnio je Todt o Schumacheru koji se trenutno nalazi u luksuznoj villi na Mallorci, čiji je prijašnji vlasnik bio Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Tagovi: Michael Schumacher, Jean Todt, Formula 1, Florentino Perez
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE