GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napoli želi Ivana Jurića

Napoli želi Ivana Jurića
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2021 / 13:20
Autor: SEEbiz
NAPULJ - Ivan Jurić uskoro bi mogao sjesti na klupu Napolija koji se spreman dati otkaz Gennaru Gattusu.

Hrvatski nogometni trener Ivan Jurić je od 2019. godine na klupo Verone s kojom, posebno ove sezone, ne prestaje oduševljavati. Iako su im mnogi predviđali borbu za ostanak u ligi, Verona je nakon 24 odigrane utakmice deveta s 35 osvojenih bodova.

Uz to, na čelu s Hrvatom su namučili brojne velikane, a u prošlom su kolu otkinuli bodove i aktualnom prvaku Juventusu s kojim su odigrali 1:1. Dobre igre Verone i odličan posao koji Jurić radi posljednjih godina u Italiji privukli su interes velikana, a Talijani sada pišu kako bi hrvatski trener uskoro mogao i promijeniti sredinu.

Za njega je interes navodno pokazao Napoli koji ga vidi kao idealnu zamjenu za Gennara Gattusa koji je pred otkazom. Predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis je izgubio živce s talijanskom legendom koja je klub, usprkos ulaganjima, uspjela dovesti tek do šestog mjesta i nakon ove szone planira velike promjene. Navodno će od iduće sezone trošiti manje novaca, a više se oslanjati na mlade talente, a tu se Jurić itekako uklapa.

'Napoliju treba promjena smjera u kojem ide i to jako brzo. Ako ne uđe među četiri najbolje ekipe u Serie A, neće igrati Ligu prvaka drugu godinu zaredom. Mislim da će trener koji dolazi nakon Gattusa morati biti dobar u ispunjavanju zahtjeva koje klub postavi pred njega', komentirao je bivši direktor Tuttosporta Giancarlo Padovan za Sky pa dodao:

'Novi trener mora odmah predstaviti svoje ideje kako ne bi došlo do nesporazuma. Ne smije dopustiti da na njega utječe sve to što ga okružuje. Mislim da bi Jurić mogao biti pravi trener za Napoli', pojasnio je Padovan svoj stav.

Tagovi: Napoli, Ivan Jurić, Verona, Gennaro Gattuso
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE