GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Naš Hajduk kupio Štimčeve dionice Hajduka

Naš Hajduk kupio Štimčeve dionice Hajduka
KUPNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2023 / 18:05
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Torcida je na Facebooku objavila kako Igor Štimac više nije dioničar Hajduka jer je udruga Naš Hajduk na današnjoj javnoj dražbi kupila njegovih 2000 dionica.

Index.hr poslao je upit bivšem reprezentativcu i izborniku Hrvatske za komentar. Dobili su samo kratku rečenicu: ''Hvala na uplati.'' Na dodatan upit da nam pojasni izjavu nismo dobili odgovor.

Podsjetimo, zbog izgubljenog sudskog spora s poduzetnikom Dragutinom Kamenskim, vlasnikom velike građevinske tvrtke Kamgrad, Štimac je ostao bez 2000 redovnih dionica Hajduka, koje čine 0.37 posto temeljnog kapitala Hajduka. Te su dionice danas prodane na javnoj dražbi u Zagrebu.

''U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je ponuđeno 2.000 (0,37%) dionica Hajduka, a koje je Naš Hajduk kupio za 123.600 eura te se popeo na 30,49% dionica Kluba'', objavio je Naš Hajduk.

Tagovi: Naš Hajduk, Igor Štimac, Dragutin Kamenski, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE