GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NBA od sezone 2023/24 uvodi veliku novost

NBA od sezone 2023/24 uvodi veliku novost
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.09.2022 / 12:31
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - NBA od sezone 2023/24 uvodi kup po uzoru na europske lige, javlja novinar Shams Charania.

Utakmice u NBA kupu igrale bi se tijekom studenog, a završnica u kojoj bi nastupilo osam najboljih momčadi je planirana za prosinac. Sve utakmice bile bi dio uobičajenog rasporeda od 82 utakmice tijekom regularnog dijela sezone. Još se ne zna kakva bi nagrada bila za osvajače, nagađa se o milijun dolara po igraču.

U NBA ligi su zadovoljni rezultatima play-in turnira, natjecanja za posljednje mjesto u doigravanju, pa smatraju da bi i kup povećao gledanost.

"Turnir usred sezone ima smisla, kao jedan od koncepata o kojima smo raspravljali. To nam govore i sami igrači, koji pohvalno gledaju na taj play-in", rekao je ranije Adam Silver, komesar NBA lige.

Tagovi: NBA liga, play-in, NBA kup, David Silver
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE