GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NBA: Pobjeda Bostona u Detroitu

NBA: Pobjeda Bostona u Detroitu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2022 / 22:29
Autor: SEEbiz / H
DETROIT - Košarkaši Bostona slavili su sa 113-104 na gostovanju u Detroitu što im je 11. pobjeda u posljednjih 12 utakmica.

Upravo su Pistonsi bili ti koji su jedini uspjeli svladati Celticse u njihovom TD Gardenu (111-112) prije devet dana i prekinuli tadašnji Bostonov niz od devet pobjeda.

Utakmica u Little Caesars Areni bila je izjednačena do posljednjih osam minuta (88-88). Tada je Boston u dvije i pol minute napravio 12-2, odvojio se na +10 (100-90) i bez većih problema zadržao tu prednost do konačnih 113-104.

Jaylen Brown je sa 27 koševa bio najbolji strijelac Celticsa, a Jayson Tatum je za pobjednike postigao 26 poena uz 11 skokova i šest asistencija. Payton Pritchard je dao značajan doprinos s klupe sa 19 koševa.

Kod Pistonsa je najbolji bio Cade Cunningham sa 25 poena i sedam skokova.

Tagovi: Boston Celtics, Jaylen Brown, Jayson Tatum, Detroit Pistons
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE