GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neočekivani rasplet oko Carla Ancelottija

Neočekivani rasplet oko Carla Ancelottija
RASPLET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2023 / 09:15
Autor: SEEbiz
MADRID - Carlo Ancelotti trener je koji je u klupskome nogometu osvojio sve. Jedini je kojemu je uspjelo osvojiti prvenstvo u svim Ligama petice te s četiri Lige prvaka drži rekord kao najtrofejniji trener u natjecanju.

Stoga nije zvučalo iznenađujuće kad su počele spekulacije da će se nakon Reala, s kojim mu ugovor istječe na ljeto 2024., okušati i u izborničkoj ulozi. Najizgledniji kandidat koji se povezivao s „Don Carlom“ bio je Brazil.

Ipak, kako prenosi Marca, zbog dviju okolnosti izglednije je da Ancelotti ostaje na klupi Reala. Prvo su odnosi koji vladaju u Madridu. Madridski list piše da trenutačno traje "potpuni sklad" između trenera, momčadi, navijača i čelnika. Vlada uvjerenje kako je Talijan savršena osoba za klupu Reala. U nogometu uvijek na kraju odlučuju rezultati, a oni zasad prate Ancelottija i Real.

Nadalje, poteze s Bellinghamom, pronalazak njegove nove pozicije i uloge, navode kao svijetli primjer Ancelottijeve sposobnosti da dođe do idealnog rješenja. Talijan je oduvijek držao mir u zvjezdanoj svlačionici Reala te u tome ni sada nema problema.

Ancelotti i Florentino Perez sve češće razgovaraju. Nije bilo konkretnog razgovora o budućnosti ili novome ugovoru, no Marca je uvjerena kako će se kroz idućih nekoliko dana sastanak održati.

"Dogovor može biti sklopljen sutra, preksutra ili bilo koji drugi dan. Razumijevanje je potpuno i apsolutno u smislu svakodnevnog rada, ali rezultati će biti ono što na kraju odlučuje. Istina je da danas nitko ne razmišlja o klupi za sljedeću sezonu bez Ancelottija", pišu.

Osim toga, ono što daje naznake ostanka Talijana u Madridu jest i odlazak Ednalda Rodriguesa s mjesta predsjednika Brazilskog nogometnog saveza. Rodrigues je održavao kontakt s Ancelottijem preko bivšeg realovca i dragog Ancelottijevog igrača iz milanskih dana, Brazilca Kake. Smjenom u vrhu brazilskog nogometa smanjile su se šanse kako će za mnoge najbolji trener ikada zasjesti na klupu Seleçãa i time dodatno oplemeniti ionako bogatu karijeru.

Tagovi: carlo Ancelotti, Real madrid, real, brazil, milan, chelsea
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE