GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neredi u Budvi na utakmici Primorac-Partizan

Neredi u Budvi na utakmici Primorac-Partizan
NAVIJAČI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 21:55
Autor: SEEbiz / CDM
BUDVA - Budvanska policija je do sada privela 25 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira pred današnju utakmicu vaterpolo klubova Primorac iz Kotora i Partizan iz Beograda. U incidentu je povrijeđen jedan policajac, oštećen je sportski objekat u kom se nalazi bazen, kao i vozilo policije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, incident se dogodio oko 18.50 časova na bazenu “Dragan Trifunović” kada je oko 120 navijača vaterpolo kluba “Partizan” odbilo redovni detaljni pregled zaštitara koji su obezbjeđivali događaj.

“Osim toga, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, te im je od strane budvanske policije izdato upozorenje, a na koje su se oglušili”, navode u policiji.

Kako dodaju, ta grupa navijača je udaljena sa bazena, nakon čega su kamenicama gađali objekat i oštetili ga, kao i službeno vozilo Uprave policije.

“Povrijeđen je jedan policijski službenik. U cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira policija je upotrijebila zakonom predviđena sredstva prinude”, ističu u Upravi policije.

Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac.

“Policija preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju procesuiranja lica odgovornih za ovo narušavanje javnog reda i mira”, poručuju iz policije.

Tagovi: Budva, Partizan, Primorac, Grobari
PROČITAJ I OVO
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DOMINACIJA
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DALLAS - Luka Dončić je brzo zaboravio na užasnu partiju prije dva dana, te je sinoć zablistao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahoma Cityja.
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
NOVI POGODAK
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
LEVERKUSEN - Josip Stanišić zabio je Romi u 97. minuti uzvratne utakmice polufinala Europa lige i tako pomogao Bayeru sačuvati nevjerojatan niz nepobjedivosti u ovoj sezoni.
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE