GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Netsi dobili i šestu zaredom, Harden opet briljirao

Netsi dobili i šestu zaredom, Harden opet briljirao
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / Klix.ba
NEW YORK - Košarkaši Brooklyn Netsa ostvarili su šestu uzastopnu pobjedu u NBA ligi, a ovoga puta kao gosti su nadigrali Los Angeles Clipperse rezultatom 112:108.

Bio je to neizvjestan meč do samog kraja, ali Netsi su na krilima fenomenalnog Jamesa Hardena upisali novi trijumf. Popularni Brada postigao je 37 poena uz 11 skokova, a dobru podršku imao je u Kyrieu Irvingu koji je dodao 28 koševa.

Clippersima nisu pomogla ni 34 poena Paula Georega, kao ni 29 ubačaja i 13 skokova Kawhija Leonarda.

Milwaukee Bucks je ostvario sigurnu domaću pobjedu u duelu sa Sacramento Kingsima rezultatom 128:115, a briljirao je Giannis Antetokounmpo sa 38 poena i 18 skokova, a odličan je bio i Khris Middleton sa 32 koša. U redovima Kingsa istakli su se Tyrese Haliburton sa 23 i DaQuan Jeffries sa 18 poena.

Orlando Magic je na svom terenu nadigrao Detroit Pistonse 105:96, a ponovo je izvanredan bio Crnogorac Nikola Vučević sa double-double učinkom. Postigao je 37 poena uz 12 skokova, a pratio je Evan Fournier sa 29 koševa.

Kod Pistonsa bolji od ostalih bio je Jerami Grant sa 24 poena.

Rezultati:

Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder 101:117

New York Knicks - Minnesota Timberwolves 103:99

Orlando Magic - Detroit Pistons 105:96

Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 110:103

Atlanta Hawks- Denver Nuggets 123:115

Los Angeles Clippers - Brooklyn Nets 108:112

Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 128:115

Tagovi: James Harden, Brooklyn Nets, Kyrie Irving, Giannis Antetokounmpo, Golden State Warriors, Stephen Curry, Kevin Durant
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE