GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Newcastle nikako da pronađe novog trenera

Newcastle nikako da pronađe novog trenera
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2021 / 08:36
Autor: SEEbiz / tportal
NEWCASTLE - Novi vlasnici Newcastle Uniteda, Saudijci vezani uz fond PIF a na čijem je čelu Yassir Al-Rumayyan, prije nešto više od desetak dana otpustili su trenera Stevea Brucea.

No, niti njegov nasljednik, Graeme Jones ne bilježi bolje uspjehe, pa čelnike kluba već polako hvata nervoza, jer klub je na pretposljednjem mjestu, a za bijeg iz zone ispadanja, već sada im nedostaje šest bodova. Uz sve to, ni jedno od velikih i zvučnih trenerskih imena nije impresionirano njihovim projektom, piše tportal.

Naime, prema javnosti dostupnim informacijama, niti jedno od velikih trenerskih imena a koje se povezivalo s klupom Newcastlea ne želi sjesti na trenersku klupu Svraka, bez obzira na ogromnu plaću koja im je ponuđena. nudi, a prema pisanju britanskog Mirrora do sada su ponude odbili Jose Mourinho, Steven Gerrard, Erik ten Hag, Andrea Pirlo, Brendan Rodgers, Antonio Conte...

'Potpisao sam ugovor na tri godine s Romom i ništa me ne može natjerati da napustim ove momke', odgovorio je nedavno Jose Mourinho na upit o mogućem povratku na Otok.

Isti odgovor stigao je i od trener Glasgow Rangersa Stevena Gerrarda, pa su gazde Newcastlea pokušavali nagovoriti i trenera Ajaxa Ten Haga.

'Ne reagiram i ne ulazim u razne špekulacije. Imam odličan posao i veliku ulogu u Rangersu i samo mi je to u fokusu', pojasnio je Gerrard.


'Hoće li Newcastle sljedeće sezone igrati u Championshipu ili Ligi prvaka? To je ono što ne zanima Ten Haga. Sad je s Ajaxom blizu plasmana u nokaut fazu elitnog natjecanja', rekao je izvor blizak nizozemskom treneru za Mirror.

Također, uz klupu Newcastlea vezalo se i Franka Lamparda i Zinedinea Zidanea, ali i njih su dvojica poslali negativne odgovore na adresu kluba sa sjeveroistoka Engleske.

Milijuni koje je u klub odlučio uložiti kontroverzni princ Mohammed bin Salman očigledno nisu dovoljni, a Newcastle je u problemima jer trenutno se nalaze na samom dnu tablice, s tek četiri osvojena boda. Lošiji od njih tek je Norwich City sa samo dva boda.

Tagovi: Newcastle, Steve Bruce, Zinedine Zidane, Steven Gerrard, Frank Lampard
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE