GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Newcastle United neigračko osoblje poslao na godišji odmor

Newcastle United neigračko osoblje poslao na godišji odmor
ODMOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2020 / 09:18
Autor: SEEbiz / H
NEWCASTLE - Newcastle United je postao prvi engleski prvoligaš koji je članove svog neigračkog osoblja stavio na privremeni godišnji odmor kao odgovor na krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa.

Kako javlja BBC, direktor Newcastlea Lee Charnley je obavijestio osoblje mailom u ponedjeljak o odluci koja je donesena za dobrobit klupske buudćnosti.

Newcastle se priključio drugoligašima Birmingham Cityju i Millwallu u koji su veći dio svojih djelatnika, uz izuzetak igrača i stožera prve momčadi, poslali na goodišnji odmor.

Britanski ministar financija Rishi Sunak je početkom mjeseca najavio da radnici na odmoru mogu tražiti 80 posto plaće do 2,500 funri mjesečno u sklopu plana za očuvanje radnih mjesta u krizi s koronavirusom.

Vlasnik Newcastlea Mike Ashley, koji posjeduje veći dio udio kluba, nije popularan kod navijača od kojih su tisuće izbjegavale dolaske na utakmice ove sezone u znak prosvjeda protiv njegovog vlasništva.

Ashley se našao na udaru kritika ovaj mjesec kada su određenom broju navijača naplaćene godišnje ulaznice za sljedeću sezonu iako je ova sezona suspendirana.

Ashley se prošli tjedan ispirčao navijačima , a onda je od vlade tražio da mu dopusti da ostavi otvorenima svoje trgovine sa sportskom opremom iako su sve trgovine zatvorene zbog pandemije koronavirusa.

Tagovi: Newcastle United, Lee Charnley, Birmingham City, Milwall
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE