GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NHL ušao u treću fazu priprema sa 43 pozitivna igrača

NHL ušao u treću fazu priprema sa 43 pozitivna igrača
HOKEJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2020 / 08:58
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - U ponedjeljak je započela treća faza priprema za nastavak sezone u američko-kanadskoj Nacionalnoj hokejaškoj ligi (NHL), a do sada su 43 igrača bila pozitivna na Covid-19, priopćio je ured lige.

U drugoj fazi, kad su igrači bili ograničeni na kondicijske treninge u klupskim trening centrima, 30 igrača je bilo pozitivno. Liga je objavila da je više od 600 igrača bilo testirano, a provedena su ukupno 4934 testa. Još 13 igrača je bilo pozitivno koji nisu bili obuhvaćeni protokolom.

Nije poznato o kojim se igračima radi, a svi zaraženi su stavljeni u izolaciju.

U trećoj fazi priprema klubovi će okupiti igrače u trening centrima na zajedničkim treninzima. Nastavak sezone predviđen je za 1. kolovoza. Osnovni dio sezone neće biti nastavljen, već će 24 momčadi sudjelovati u proširenoj verziji doigravanja.

Liga je ustanovila protokole za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, a među poduzetim mjerama će biti i okupljanje više momčadi u zatvorene sustave u gradovima na istočnoj i zapadnoj obali Kanade. Igrači koji odluče ne sudjelovati u nastavku sezone neće biti kažnjeni.

Tagovi: NHL liga, koronavirus u SAD-u
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE