GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nijemci bez Neuera i Goretzke zbog koronavirusa

Nijemci bez Neuera i Goretzke zbog koronavirusa
REPREZENTACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2022 / 17:06
Autor: SEEbiz / H
LEIPZIG - Kapetan i prvi vratar njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer te vezni igrač Leon Goretzka propustit će nastupe u Ligi nacija, jer su imali pozitivan rezultat na testiranju na koronavirus.

Njemački nogometni savez je putem Twittera u srijedu objavio da su igrači Bayerna "izolirani od ostatka momčadi i da će napustiti hotel".

Njemačka će u petak u Leipzigu ugostiti reprezentaciju Mađarske, a u ponedjeljak gostovati kod Engleske, što će biti posljednji provjere uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru.

"Nakon pozitivnog rezultata na testiranju osoba iz bliskog kruga jednog od igrača, liječnička služba je provela brzo antigensko testiranje među svim članovima reprezentacije. Svi članovi momčadi i osoblje moraju imati negativan rezultat uoči putovanja. Potvrđeni bliski kontakti igrača će biti testirani svakodnevno", dodali su iz Njemačkog nogometnog saveza.

Njemački izbornik Hansi Flick je kao zamjenu za Neuera trećim vratarom imenovao Olivera Baumanna iz Hoffenheima koji će biti u momčadi uz Marc-Andrea ter Stegena iz Barcelone i Kevina Trappa iz Eintrachta.

Neuer i Goretzka su s Bayernovom momčadi u nedjelju posjetili Oktoberfest u Muenchenu, dan prije nego što su se priključili reprezentaciji.

Tagovi: Manuel Neuer, Leon Goretzka, koronavirus, Liga nacija
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE