GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Niko Kovač pronašao zamjenu za Jovetića

Niko Kovač pronašao zamjenu za Jovetića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2021 / 10:33
Autor: SEEbiz / Index.hr
MONTE CARLO - Monaco Nike Kovača blizu je dovođenja mladog nizozemskog napadača Myrona Boadua iz AZ-a, javlja francuski RMC Sport.

Iako ne ističe kolika je dogovorena odšteta, piše kako su predstavnici Monaca s razgovora otišli zadovoljni i uvjereni da su postigli dogovor. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 14 milijuna eura.

Vijest je potvrdio i sveprisutni Fabrizio Romano te objasnio da su se klubovi dogovorili o visini odštete te da Monacu preostaje samo dogovoriti osobne uvjete s 20-godišnjim napadačem. Njegov je agent zloglasni Mino Raiola, koji vodi karijere Zlatana Ibrahimovića, Erlinga Halanda, Paula Pogbe, Gianluigija Donnarumme...

Boadu je u AZ stigao kao 12-godišnjak, u prvoj momčadi je od 2017. i od tada je u 88 nastupa u svim natjecanjima postigao 38 golova uz 18 asistencija.

U sastavu Nike Kovača trebao bi zamijeniti Crnogorca Stevana Jovetića, koji je otišao nakon isteka ugovora.

Monaco je dosad ovog ljeta doveo Kölnovo lijevo krilo Ismaila Jakobsa za 6.5 milijuna eura te Bayernova golmana Alexandera Nübela na posudbu. Od izlaznih transfera vrijedi izdvojiti odlazak desnog beka Benjamina Henrichsa u RB Leipzig za 15 milijuna eura.

Tagovi: Niko Kovač, AS Monaco, Stevan Jovetić, Myron Boadu
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE