GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Norveška deklasirala Sloveniju i osvojila broncu

Norveška deklasirala Sloveniju i osvojila broncu
EP U RUKOMETU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.01.2020 / 21:24
Autor: SEEbiz / index.hr
STOCKHOLM - Norvežani su skupili snage nakon sinoćnjeg šoka protiv Hrvatske u polufinalu rukometnog Eura i uspjeli pobijediti Sloveniju u borbi za treće mjesto na rukometnom Euru 28:20.

Slovenija je u ovoj utakmici vodila samo jednom, 2:1 na samom početku. Držala se do poluvremena kada je norveška prednost iznosila plus tri, ali na kraju je samo rasla i na kraju stigla do plus 8. Norvežani su najviše u ovoj utakmici vodili 9 razlike.

Ovo je prva medalja na europskim prvenstvima u povijesti njihove reprezentacije.

Nakon šoka u polufinalu protiv Hrvatske kada je Norveška u nevjerojatnoj drami nakon produžetaka izgubila 29:28, sada je ipak uspjela naći snage i sav bijes zbog poraza iskaliti na Slovencima. Slovenija je u polufinalu izgubila od Španjolske 34:32.

Do kraja prvenstva ostala je još jedna utakmica. Veliko finale u rasprodanoj areni u Stockholmu sutra igraju Hrvatska i Španjolska s početkom u 16:30.

Tagovi: Norveška, EP u rukometu
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE