GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi double-double Giannisa

Novi double-double Giannisa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.11.2023 / 07:38
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Četiri utakmice odigrane su protekle noći na NBA parketima.

U derbiju Istočne konferencije Boston Celticsi su na svom parketu pobijedili New York Knickse sa 114:98. Za osmu ovosezonsku pobjedu Bostona i treću uzastopce najzaslužniji je bio Jayson Tatum koji je ubacio 35 poena uz šest skokova i sedam asistencija. Jalen Brunson predvodio je Knickse sa 26 poena, dok je Julius Randle ubacio 25.

U još jednoj napetoj utakmici Toronto je sa 111:107 bio bolji od Washingtona. Raptorse je do pobjede nosio sjajni Pascal Siakam koji je postigao 39 poena uz 11 skokova i 7 asistencija. Nedovoljno je za Wizardse bak bio 34 poena Kylea Kuzme. Pobjedom 118:109 protiv Chicago Bullsa, na pobjedničke staze vratio se Milwaukee. Bucksi su sada na omjeru 6-4, a Giannis Antetokounmpo zabio je 35 poena i dodao 11 skokova. Double-double učinak u redovima Bullsa ostvario je Nikola Vučević koji je ostvario učinak od 26 poena i 12 skokova.

NBA zvijezda nakon udara automobila završila u bolnici, tragedija izbjegnuta za dlaku

Rano jutros po hrvatskom vremenu završio je dvoboj Sacramenta i Clevelanda u kojem su Kingsi slavili sa 132:120. De‘Aaron Fox zabio je 28, Keegan Murray dodao je 25, a Domantas Sabonis ubacio je 23 poena za Sacramento. Sabonis je imao i 10 asistencija te 9 skokova. Kod Cavaliersa najefikasniji su bili Donovan Mitchell s 22, odnosno Caris LeVert s 21 poenom.

Tagovi: Giannis Antetokounmpo, Marc Lasry, Milwaukee Bucks
PROČITAJ I OVO
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
TRANSFERI
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
DORTMUND - Mediji prenose da je 16-godišnji Ekvadorac Justin Lerma novo pojačanje njemačkog nogometnog velikana Borussije Dortmund.
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
NBA PLAYOFF
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
DENVER - NBA prvaci Denver Nuggetsi izgubili su na domaćem terenu i drugu utakmicu polufinala Zapadne konferencije od Minnesota Timberwolvesa 80:106.
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE