GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi kiks Chelseaja, ispao i Watford

Novi kiks Chelseaja, ispao i Watford
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2022 / 19:17
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Chelseaja u susretu su 36. kola engleskog prvenstva još jednom kiksali odigavši na svom Stamford Bridgeu samo 2-2 (0-0) protiv Wolverhampton Wanderersa iako su do 79. minute imali prednost od 2-0.

Chelsea je poveo s dva brza pogotka Lukakua (56-11m, 58), prvoga je psotigao iz kaznenog udarca kojega je sam i izborio, a drugoga odmah potom nakon što ga je uposlio Pulišić iskoristivši pogrešku kapetana gostiju Coadiyja. No, "vkovi" su smanjili na 2-1 preciznim udarcem Trincaoa (79), da bi se u posljednjim sekundama utakmice Coady (90+7) iskupio za pogrešku i udarcem glavom poravnao na 2-2.

Treći Chelsea sada ima 67 bodova, samo četiri više od četvrtog Arsenala i šest više od petog Tottenham Hotspura koji su odigrali po susret manje te "pavima" više nije osigurano jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea.

Wolverhampton je osmi sa 50 bodova.

Minimalnim 0-1 (0-1) porazom na gostovanju kod Crystal Palacea Watford je izgubio i teoretske izglede za ostanak u Premier ligi te se pridružio Norwich Cityju na putu u drugu ligu. Jedini gol na utakmici postigao je Zaha (31-11m).

Pretposljednji Watford tako je ostao na 22 boda, nedostižnih 12 manje od 16. Burnleya i 17. Leeds Uniteda koji drže posljednja mjesta koja osiguravaju ostanak.

Burnley je uvelike kompromitirao svoje izglede za spas, nizu pozitivnih rezultata došao je kraj domaćim 1-3 (0-2) porazom od Aston Ville. Gosti iz Birminghama poveli su sa 3-0 preko Ingsa (7), Buendije (31) i Watkinsa (52), da bi Cornet (90+1) samo ublažio poraz domaćih.

Burnley do kraja sezone ima za odigrati još tri utakmice, Leedsu su preostale četiri, a 18. Evertonu, koji ima dva boda manje, još pet. Od ta tri sastava jedan će se pridružiti Norwichu i Watfordu na putu u drugu ligu.

Na čelu je Manchester City sa 83 boda, jednim više od drugog Liverpoola.

Tagovi: Chelsea, Mateo Kovačić, Romelu Lukaku, Wolverhampton, Watford
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE