GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nurkić se teško ozlijedio

Nurkić se teško ozlijedio
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / Index.hr
PORTLAND - Jusuf Nurkić slomio je zglob desne ruke na utakmici svog Portlanda i Indiane.

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš i bivši igrač Cedevite ozlijedio se pri pokušaju zaustavljanja jednog napada gostujućih košarkaša. Odmah se uhvatio za ruku i otišao u svlačionicu.

Do ozljede početkom treće četvrtine Nurkić je ubacio pet poena i imao osam skokova. Ove sezone je na prosjeku od 10.3 poena i 7.6 skokova. Njegov Portland izgubio je 87:111.

Nurkić je posljednjih godina imao velikih problema s ozljedama. Još se ne zna koliko će pauzirati zbog ove. Na početku ove sezone navijači su ga kritizirali zbog lošijih igara. Propustio je pripreme jer je htio više vremena provesti s obitelji nakon što mu je baka preminula od koronavirusa.

"Ljudi se ponašaju kao da sam mrtav. Ne brinem puno zbog toga, ali očigledno je da smo svi živa bića i suočavamo se sa svime što se događa izvan terena i u našim obiteljima. Želim pomoći momčadi, iza nas je tek pet-šest utakmica i znam da ću biti u redu. Nisam zaboravio igrati košarku i pokušavam ići naprijed. Iza nas je tek nekoliko utakmica i pokušavam raditi ono što trener od mene traži. Kao što sam rekao pred početak sezone, trenutno sam na 70 posto mogućnosti, ali znam da ćemo ovo prebroditi kao momčad", nedavno je rekao 26-godišnji centar koji je u karijeri na prosjeku od 15.6 poena i 10.4 skoka.

Tagovi: Jusuf Nurkić, Portland Trailblazers
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE