GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NZS: Nadamo se da će Kek ostati u reprezentaciji

NZS: Nadamo se da će Kek ostati u reprezentaciji
NADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2020 / 18:59
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Predsjednik Slovenskog nogometnog saveza (NZS) Radenko Mijatović kazao je za slovensku novinsku agenciju STA kako se nada da će Matjaž Kek (58) ostati za kormilom reprezentacije usprkos interesu zagrebačkog Dinama za njegove usluge.

Slovenski izbornik je u četvrtak obavijestio Mijatovića o Dinamovom interesu za preuzimanje položaja glavnog trenera zagrebačkog kluba. Razgovarali su, a Kek mu je potvrdio kako je dobio ponudu hrvatskog prvaka.

Predsjednik NZS-a procjenjuje kako će Kek razmotriti ponudu, ali naglašava da za sada nema promjena u vezi s njegovim radom. Nada se i da ih neće biti.

Odbacio je mogućnost da Kek u isto vrijeme vodi Sloveniju i Dinamo.

"To nije moguće," kazao je.

Kek je za STA potvrdio da ga Dinamo želi, ali i istaknuo kako je trenutačno vezan za slovensku reprezentaciju.

"Suština svega je u tome što imam važeći ugovor s NZS-om, koji vrijedi još neko vrijeme", rekao je slovenski stručnjak koji je od ožujka 2013. do listopada 2018. vodio Rijeku osvojivši dvostruku krunu u sezoni 2016/2017.

Kek je slovensku reprezentaciju preuzeo u studenom 2018. i ima ugovor do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Tijekom karijere vodio je i Maribor, te Al Ittihad.

Dinamo je u ponedjeljak uručio otkaz treneru Igoru Jovičeviću, a momčad će do kraja sezone voditi sportski direktor Zoran Mamić.

Foto: Delo

Tagovi: Matjaž Kek, Zoran Mamić, Nogometna zveza Slovenije, Radenko Mijatović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE