GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Oblak u Splitu: Očekujem tešku utakmicu

Oblak u Splitu: Očekujem tešku utakmicu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2021 / 18:50
Autor: SEEbiz / HRT
SPLIT - Vratar Atletico Madrida i slovenske nogometne reprezentacije Jan Oblak najavio je susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Hrvatske.

- Očekujem tešku utakmicu. Želja je da odigramo super utakmicu i da pokažemo na terenu kvalitetu koja je potrebna na ovakvoj utakmici. Moramo prikazati borbenost, želju za pobjedom, to su želje prije utakmice. Teško je reći o rezultatu, ali nadamo se da ćemo iz Splita donijeti pozitivan rezultatl, najavio je Jan Oblak.

Hrvatska je imala sada dva daleka gostovanja, dok je Slovenija u posljednjoj utakmici igrala kod kuće protiv Malte.

- Mislim da hrvatska reprezentacija ima top igrače i oni su navikli da igraju, da putuju gdje god da treba i da igraju 120 minuta na top nivou. Nemamo prednosti što se toga tiče, zapravo mislim da Hrvatska ima prednost jer su njihovi igrači spremni na taj ritam utakmica, objasnio je Oblak.

Oblak je ovo ljeto mjesec dana proveo u Splitu, kao gost Ive Grbića, s kojim je dijelio svlačionicu prošle sezone u Atletico Madridu.

- Ovdje je uvijek super i predivno. Ivo je super domaćin.

Tagovi: Jan Oblak, slovenska nogometna reprezentacija, Ivo Grbić
PROČITAJ I OVO
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE