GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Očajni navijači Liverpoola: Ne mogu vjerovati da to govorim, ali nedostaje mi Lovren

Očajni navijači Liverpoola: Ne mogu vjerovati da to govorim, ali nedostaje mi Lovren
SLIKOVITO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 13:19
Autor: SEEbiz / Index.hr
LIVERPOOL - Liverpoolova sezona je ni iz čega postala jako neizvjesna nakon što se u subotnjem derbiju s Evertonom (2:2) ozlijedio Virgil van Dijk.

Nizozemcu su u sudaru s golmanom Jordanom Pickfordom popucali prednji križni ligamenti u koljenu. Morat će na operaciju i gotovo sigurno više neće igrati ove sezone. Na istoj utakmici lakše se ozlijedio i Joel Matip, koji ipak neće imati teže posljedice, i odmah je postalo jasno da će Klopp ostatak sezone morati izgurati praktički s dva stopera, Matipom i Joeom Gomezom.

Tu je i Sepp van der Berg, ali od 18-godišnjeg Nizozemca se ipak ne očekuje prevelika minutaža u čudnoj sezoni u kojoj Liverpool brani naslov prvaka.

Nakon što je objavljeno da je Van Dijk izgubljen za ostatak sezone, Liverpoolovi navijači su na društvenim mrežama počeli zazivati Dejana Lovrena. Liverpool je ljetos odlučio prodati hrvatskog stopera Zenitu za 12 milijuna eura, a Lovren je odmah dobio mjesto u početnoj postavi ruskog prvaka i ove sezone igra vrlo dobro.

Lovren je bio jedan od najkritiziranijih Liverpoolovih igrača tijekom šest sezona koliko je proveo na Anfieldu, a sad navijači zazivaju njegov povratak. Twitter je prepun komentara Liverpoolovih fanova koji kukaju što se klub tako lako riješio igrača koji bi mu sad jako dobro došao.

"Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali nedostaje mi Lovren", jedan je od komentara, a drugi navijač je napisao:

"Osjećam se kao sranje. Nedostaje mi Lovren".

Navijači su komentirali koga bi Liverpool trebao dovesti u zimskom prijelaznom roku i puno njih zaziva upravo Lovrena.

"Nadam se da smo u ugovor o Lovrenovoj prodaji ugradili klauzulu da ga imamo pravo otkupiti", napisao je navijač.

Tagovi: Djan Lovren, Liverpool, Virgil Van Dijk
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE