GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odgađa se ovogodišnji malonogometni turnir Kutija šibica

Odgađa se ovogodišnji malonogometni turnir Kutija šibica
MALI NOGOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 16:39
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica, koji se unazad 49 godina tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova, odgađa se ove godine zbog pandemije COVIDa-19, objavio je u četvrtak organizator.

"Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima kao organizator najvećeg malonogometnog turnira u regiji obavještava javnost da se ove godine zbog epidemije COVID 19, odgađa jubilarno 50. izdanje MNT Kutija šibica", navodi se u priopćenju.

"Naime, zbog trenutne situacije sa epidemijom COVID 19 u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20.studenog 2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja", dodaje se u priopćenju organizatora koji ističe da "s obzirom da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati".

Organizator napominje i da će zato iduće godine, uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

"Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica, te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica", kaže se u priopćenju.

Tagovi: Kutija šibica, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE