GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odgođena i utakmica Istra 1961 - Osijek

Odgođena i utakmica Istra 1961 - Osijek
KORONAVIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.10.2020 / 18:39
Autor: SEEbiz / H
PULA - Nakon utakmice Gorica - Rijeka, zbog zaraze koronavirusom odgođena je utakmice 9. kola Prve HNL između Istre 1961 i Osijeka.

Utakmica Istra 1961 - Osijek trebala je biti odigrana u subotu, a Gorica - Rijeka u nedjelju, međutim obje utakmice su odgođene zbog zaraze igrača koronavirusom.

Nogometni klub Gorica nije mogao nastaviti redovito natjecanje i zatražio je odgodu uslijed činjenice da je zaraza koronavirusom utvrđena kod petorice igrača, a kod još trojice određena epidemiološka mjera samoizolacije.

S obzirom na trenutačno stanje u momčadi, zakazano je testiranje cijele momčadi za petak 23. listopada kako bi se ustanovilo stvarno stanje.

U slučaju Osijeka, poslije obavljenog i drugog testiranja kompletne momčadi tijekom tjedna, koronavirus potvrđen je kod sedmorice igrača. Na osnovu uputa nadležnog epidemiologa, NK Osijek nije mogao nastaviti redovito natjecanje i zatražio je odgodu utakmice protiv Istre 1961.

"Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020. godine, kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba, na osnovu zahtjeva NK-a Gorica i NK-a Osijek, donesena je odluka o odgodi utakmica. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno," stoji u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog.

Tagovi: Istra 1961, NK Osijek, koronavirus u Hrvatskoj, Hrvatska nogometna liga
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE