GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odgođena utakmica Istra 1961 - Rijeka jer sedam igrača Rijeke ima koronavirus

Odgođena utakmica Istra 1961 - Rijeka jer sedam igrača Rijeke ima koronavirus
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2020 / 15:03
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Na zahtjev Rijeke, koja nakon zadnjeg testiranja ima sedam nogometaša pozitivnih na koronavirus, Hrvatski nogometni savez odgodio je utakmicu 12. kola Prve HNL između Istre 1961 i Rijeke, koja se trebala igrati u subotu, 21. studenoga, u Puli, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu riječkog prvoligaša.

Klub s Rujevice objavio je da je nakon novog kruga testiranja u ponedjeljak, 16. studenoga, sedam igrača Rijeke pozitivno na koronavirus, te da sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka ne mogu objaviti identitet osoba pozitivnih na covid-19. Napominju da će usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.

Iz Rijeke su priopćili da su sukladno propisima Hrvatskog nogometnog saveza zatražili odgodu utakmice 12. kola Prve HNL protiv Istre 1961, te da je odluka o odgodi donijeta sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020., kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba.

Odgođena utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.

Rijeka bi sljedeću utakmicu u Europskoj ligi trebala igrati u četvrtak, 26. studenoga, u gostima kod Napolija. U prva tri kola skupine F Europske lige nogometaši Rijeke upisali su tri poraza, pa na polovici natjecanja AZ Alkmaar, Napoli i Real Sociedad imaju po šest bodova, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Tagovi: Istra 1961, NK Rijeka, Hrvatska nogometna liga, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE