GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odlična predstava Zubca

Odlična predstava Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2021 / 08:00
Autor: SEEbiz / H
TORONTO - Hrvatski košarkaš Ivica Zubac pružio je jednu od najboljih partija ove sezone za LA Clipperse, koji su noćas u gostima svladali Toronto Raptorse sa 115-96.

Zubac je za 30 minuta upisao 18 koševa (šut 8-12), 10 skokova, 3 asistencije i 1 blokadu, te je bio najbolji igrač gostiju uz Kawhija Leonarda i Terancea Manna, koji su ubacili po 20 poena.

Clippersi su u trećoj četvrtini odmakli na dvoznamenkastu prednost i komotno došli do pobjede od 19 koševa razlike, a kod Toronta najefikasniji je bio Chris Boucher sa 16 koševa.

Dario Šarić, koji je već mjesec dana izvan forme, nije igrao za Phoenix Sunse koji su u gostima izgubili od Golden State Warriorsa sa 116-122, iako su u drugoj četvrtini imali 16 koševa prednosti. Bio je to drugi poraz u nizu Sunsa, koji su drugi na Zapadu, iza Bogdanovićevog Utah Jazza, ali im prijete trećeplasirani Clippersi, koji imaju dvije pobjede manje.

Warriorsima je to bila četvrta uzastopna pobjeda i sada su osmi na Zapadu, odnosno u tzv. "play-in" zoni borbe za ulazak u doigravanje. Golden State je predvodio Andrew Wiggins sa 38 koševa, a Stephen Curry ubacio je 21 poen, dok su kod Phoenixa najbolji bili Devin Booker sa 34 poena i Chris Paul sa 24 koša i 10 asistencija.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Devin Booker, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE