GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odložen juniorski turnir Evrolige u Beogradu

Odložen juniorski turnir Evrolige u Beogradu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.02.2021 / 14:01
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Juniorski turnir Evrolige, koji je tradicionalno trebalo da se održi u Beogradu tokom vikenda posle nacionalnog Kupa (19-21. februar), biće odložen za mesec dana zajedničkom odlukom Evrolige i KK Crvena zvezda.

Posle analiziranja kompletne epidemiološke situacije u Beogradu i Srbiji, administrativnih i problema sa putovanjima (Evopska unija, Izrael, Rusija) sa potencijalnim rizicima, imajući na umu da je zdravlje i sigurnost svih učesnika najvažnije, doneta je odluka o pomeranju turnira.

“KK Crvena zvezda obavestio je čelnike Evrolige sa kojima organizuje turnir već godinama da je i pored svih priprema koje su već obavljene, da bi trebalo preispitati odluku o održavanju turnira u ranije utvrđenom terminu. Zajedničkom odlukom turnir je pomeren za mesec dana”, navodi se na sajtu crveno-belih.

Zvezda i Evroliga nisu mogli da garantuju sigurnost učesnicima turnira i standard na koji su godinama navikli, postavljajući zdravlje, bezbednost i sigurnost svih učesnika na prvo mesto.

Na turniru koji je pomeren za završnicu marta, učestvovaće juniroski timovi (igrači do 18 godina) Mege, Budućnosti, Cedevite Olimpije, Lokomotive Kubanj, Makabija iz Tel Aviva , Kluža, Partizana i domaćina Crvene zvezde.

Tagovi: juniorski turnir Evrolige, Crvena zvezda, Mega, Cedevita Olimpija, Budućnost
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE